Profiel van het kantoor


Vierschaar advocatuur is een jong en dynamische advocatenkantoor met een andere dan de traditionele kijk op de advocatuur.


We helpen particulieren en bedrijven met uiteenlopende juridische problemen. Wij hebben een algemene praktijk, maar zijn door onze achtergrond vooral gespecialiseerd in pensioen- en arbeidsrecht en letselschade.


De brede ervaring in specialistische en managementfuncties in het bank- en verzekeringswezen (dus buiten de advocatuur om) stelt ons in staat om problemen en oplossingen in een breder perspectief te plaatsen, waarbij uw belang uiteraard centraal staat. Steeds weer blijkt dat onze pragmatische aanpak leidt tot betere resultaten voor alle partijen. Vaak zijn oplossingen zo dichtbij…


Daarnaast is er een enorme passie voor het vak.  Die vertaalt zich in een uiterst professionele aanpak in zowel de advies- als procespraktijk.


Onze samenwerking met Scheidema & van Wijngaarden advocaten,  en ons zeer brede netwerk van notarissen, fiscalisten, arbeidsdeskundigen, medisch adviseurs, expertisebureau, coaching consultants en andere gespecialiseerde dienstverleners betekent dat wij voor iedere opdracht maatwerk kunnen bieden.


Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Belt u ons dan voor een afspraak. In een eerste gesprek, dat altijd kosteloos is, kunnen we vaststellen wat wij voor u kunnen betekenen.WelkomHome.htmlshapeimage_6_link_0
Profielshapeimage_7_link_0
MensenMensen.htmlshapeimage_8_link_0
TarievenTarief.htmlshapeimage_9_link_0
DienstenDiensten.htmlshapeimage_10_link_0
ContactContact.htmlshapeimage_11_link_0
Algemene VoorwaardenAlgemene.htmlshapeimage_12_link_0

Vierschaar Advocatuur


Verlengde Hereweg 19/a

9721 AB Groningen


085 – 401 0840

info@vierschaaradvocatuur.nl

VIERSCHAAR

ADVOCATUUR